توضیحات
كال كباب یك غذای اشتها آور گیلانی است كه از بادمجان، آب انار ترش درست میشود. بعضیها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده میكنند. در متد آشپزی خاتون میتوانید به راحتی این غذای محبوب گیلانی را تهیه کنید.
طرز تهیه
بادمجان ها را كبابى كرده پوست و تخم آنرا در مى آوریم و له مى كنيم ، مغز گردو را ميكس کرده ، سپس بادمجان له شده ، گردو ميكس شده ، آب انار ، نمك ، فلفل ، گلپر و سير له شده را با هم مخلوط كرده و با دانه هاى انار و اگر دوست داشتید با دانه هاى زيتون آنرا تزيين کنید .
اگر آب انار در دسترس نبود مى توانيد از يك قاشق مرباخوري رب انار استفاده كنيد.