مواد لازم
  • بادمجان : ٣ عدد
  • فلفل و نمك : به اندازه ذائقه
  • پودرگلپر : ١قاشق چايخورى
  • مغز گردو: ٢/٣ پيمانه
  • آب انار : ١/٢ پيمانه
  • سير : ١ عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کال کباب

توضیحات

كال كباب یك غذای اشتها آور گیلانی است كه از بادمجان، آب انار ترش درست می‌شود. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند. در متد آشپزی خاتون میتوانید به راحتی این غذای محبوب گیلانی را تهیه کنید.

طرز تهیه

بادمجان ها را كبابى كرده پوست و تخم آنرا در مى آوریم و له مى كنيم ، مغز گردو را ميكس کرده ، سپس بادمجان له شده ، گردو ميكس شده ، آب انار ، نمك ، فلفل ، گلپر و سير له شده را با هم مخلوط كرده و با دانه هاى انار و اگر دوست داشتید با دانه هاى زيتون آنرا تزيين کنید .

اگر آب انار در دسترس نبود مى توانيد از يك قاشق مرباخوري رب انار استفاده كنيد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016