مواد لازم

مواد لازم

  • گوشت گوسفند : نيم كيلو
  • پياز : ١ عدد بزرگ
  • لپه : ١٠٠ گرم
  • رب گوجه : ٢قاشق مرباخوري
  • دارچين : ١/٢ قاشق چايخورى
  • نمك و فلفل و زردچوبه : مقدار لازم
  • ليمو امانی : ٢ عدد
  • سيب زمينى : ٢ عدد

 

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه قیمه

توضیحات

خورشت قیمه از غذاهای ایرانی است. برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز، سیب زمینی استفاده می‌شود. این خورشت به همراه پلو سرو می‌شود. همچنین در برخی مناسبت‌های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع میگردد.

طرز تهیه

پياز را خرد كرده در مقدارى روغن تفت داده ،گوشت را ريز كرده با پياز تفت داده ، لپه را كه از قبل خيس كرده بوديد بهمراه رب گوجه و دارچين، فلفل و نمک و زرچوبه به آن افزوده بعد از تفت دادن كمى آب روي آن ريخته حرارت را كم مى کنید و درب قابلمه را گذاشته تا پخته و جا بیافتد اگر دوست داشتید مقداری زعفران در آب حل کرده به مواد اضافه میکنید ، ليمو را هم یک ربع قبل از اینکه زیرغذا را خاموش کنید اضافه کرده یا دوست داشتید از آب لیمو استفاده کنید ،پس از آماده شدن در ظرف کشیده و با سيب زمينى خلالى سرخ شده روی آن را تزيين کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016