مواد لازم
  • سبزى (گشنيز و كمى نعناع ،برگ چغندر ، برگ سير ، اسفناج )- 900 گرم
  • باقالى - 1 پیمانه 
  • لوبيا چيتى - 1/2 پیمانه 
  • عدس - 1/2 پیمانه 
  • آرد برنج تازه و معطر - 3 قاشق غذاخورى
  • سبز معطر خشك - 2 قاشق غذاخورى
  • آب نارنج ،يا آب غوره - مقدار ذائقه
  • روغن - كمى
  • گوشت گوسفند با استخوان - 500 گرم 
  • نمك و فلفل - مقدار لازم
  • لبو - 1 عدد متوسط
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه خورشت ترش قلیه

توضیحات

ترش قلیه یا توش قلیه یک غذای محلی مخصوص شرق گیلان است که از سبزیجات متفاوت از جمله برگ چغندر تهیه میشود با آشپزی خاتون میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. البته این غذا معمولا در کنار قیمه هم سرو میگردد.

 

طرز تهیه

گوشت را با باقالى ، عدس و لوبيا را كه از شب قبل خيس كرده ايد بپزید ،یک عدد چغندر متوسط را نگینی خرد کرده به همراه سبزى خرد شده به مواد اضافه كنيد. بعد ازپخت سبزى ،اب نارنج يا اب غوره و نمك و فلفل را هم به مواد اضافه کرده ،سپس ارد برنج را با كمى اب حل گرفته داخل مواد در حال جوش بریزید. مراقب باشيد غذا ته نگيرد، سبزى معطر را با كمى روغن سرخ كرده و داخل مواد ریخته و هم بزنيد درب قابلمه را گذاشته و ده دقيقه بعد از روى حرارت بر داريد ، وقتى از حرارت غذا كمى كاسته شد در ظرف كشيده و سرو کنید (مى توانيد با قيمه هم ميل كنيد) . 

عزيزانی كه در شمال زندگى ميكنند ،مى تواند مقدارى سبزى معطر محلى را با ٣ قاشق برنج از قبل خيس شده آسياب كنند بجاى آرد برنج و سبزى معطر خشك در آخر به غذا اضافه كنند.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016