مواد لازم

شیر – 2 لیتر

شکر – 250 گرم

برنج معطر گیلان – 250 گرم

اب حدود –6پیمانه

گلاب – 1 پیمانه

پودر شنبلیله ( بدلخواه ) – 1 قاشق مرباخوری پر

پودر هل – 1 قاشق مرباخوری

تخم خرفه و پودر دارچین – برای تزیین

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

فرنی فشکل

توضیحات

فرنی فشکل جزو غذای محلی – گیلانی  میباشد . فرنی فشکل را میتوانید در میان وعده - صبحانه – شام - دسر - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری میل کرد . ضمنا طعم این فرنی بعد از سرد شدن بسیار خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد بود .این مقدار برای 10 نفر مناسب میباشد

طرز تهیه

برای درست کردن این فرنی باید یک روز قبل برنج را در اب خیس کنید .

بعد از خیس خوردن برنج را چند دور شسته و با نیمی از گلاب در مخلوط کن بریزید .

انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند .سپس برنج زده شده را در ظرفی ریخته و کم کم اب به ان اضافه کنید تا مثل دوغ رقیق و در اب حل شود .

یک پارچه حریر بسیار نازک روی ظرفی قرار داده و مایه اماده را روی ان بریزید میتوانید به دفعات این کار را انجام دهید .

شیره بدست امده را دوباره از صافی یا توری خیلی نازک رد کنید سپس در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود .بعد از 5 دقیقه شیره داغ شد کم کم شیر را اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدهیم .

بعد از 15 تا 20 دقیقه بوی خامی برنج گرفته شده بقیه گلاب و شکر را اضافه کنید انقدر هم بزنید تا حبابهای درشتی بزند و روی ان شروع به چروک شدن کند .

در مرحله اخر پودر مغز هل اضافه و ارام مخلوط میکنیم . از روی حرارت برداشته و در ظرف های مورد نظر بریزید و روی انرا با تخم خرفه و دارچین تزیین کنید .

نکته – برای تهیه این فرنی شیر بیشتری تهیه کنید چون ممکن هست احتیاج شود .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016