مواد لازم

مواد لازم 

  • آرد -٣ پيمانه
  • روغن -١/٣ پيمانه
  • پودر خمير ترش -١ قاشق مرباخوري
  • آب يا شير ولرم - حدود ١،٣/٤ پيمانه
  • مرغ پخته - ٣ پيمانه ريش ريش شده
  • فلفل دلمه اى -١/٢ پيمانه
  • پياز سرخ كرده -٢ قاشق مرباخوري
  • خيار شور -١/٣ پيمانه
  • پودر آويشن -١/٤ قاشق چايخورى
  • پنير پيتزا -١ پيمانه
  • زرده تخم مرغ -١ عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه اشترودل

توضیحات

اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی‌های اتریشی است از خمیر پخته میباشد که لوله میشود و در داخل آن مواد فستفودی گذاشته میشود و در فر قرار میگیرد. در آموزش آشپزی خاتون از مواد گوشتی ، مرغ، پنیر پیتزا و فلفل دلمه استفاده میشود.

طرز تهیه

 پودر خمير ترش ، آرد ، روغن وكمى نمک را مخلوط كرده ،شير ولرم را كم كم افزوده تا خمير لطيف و يكدستى بدست آید ،یک ساعت در جاى گرمى گذاشته تا به اصطلاح ور آمده و دو برابر شود، در اين مدت مواد داخل اشترودل را آماده كنيد . خيار شور و فلفل دلمه اى را نگينى ريز خرد کرده و مرغ پخته و ريش ريش شده را به همراه پنير پیتزا و پودر آويشن و پياز سرخ شده به بقيه مواد اضافه كنيد همه را مخلوط كرده ، از خمير به اندازه نارنگى برداشته روى ميز با وردنه تقريبأ مستطيل شكل نازك پهن كرده به اندازه ١/٥ قاشق غذاخورى از مواد را داخلش ريخته و دوطرف خمير را روى هم گذاشته البته با كمى آب كه به لبه خمير ميزنيد تا به هم چسبيده شود بالا و پايين خمير را هم به همين صورت انجام دهيد تا مثل بقچه شود در سينى با فاصله قرار داده به مدت نيم ساعت ديگر استراحت كند ، سپس با چاقوى تيز روى اشترودل ها را دو تا سه شكاف مورب زده و زرده تخم مرغ را روي آنها بمالید، و در فر مدت ٢٠ دقيقه و حرارت ١٨٠ درجه گذاشته تا روی آن طلائي شود. 

  • البته به جاى مرغ با سوسيس و كالباس و قارچ و گوشت چرخ شده هم میتوان استفاده کرد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016