مواد لازم
  • تخم مرغ - 2 عدد
  • ارد - 1 پیمانه 
  • شیر - 1 پیمانه
  • وانیل - 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن - 1 قاشق مرباخوری
  • نمک - یک پنس 
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کرپ با کرم پاتیسیر

توضیحات

کرپ یک نوع پنکیک بسیار نازک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم تهیه میشود.میتوانید داخل کرپ از خامه و کرم استفاده کنید و یا مواد پیتزا داخلش بگذارید و به عنوان غذای اصلی سرو گردد.

طرز تهیه

آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم از توری رد کرده تا گلوله ای نداشته باشد ، در ظرف دیگری تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی میزنیم ، مایع شیر و آرد را اضافه میکنیم ، تابه نچسب را روی حرارت کم گذاشته و خیلی کم روغن یعنی تا حدی که فقط تابه چرب شود میریزیم به اندازه یک ملاقه مواد را داخل تابه میریزیم سپس ارام دورانی حرکت داده تا مواد نازک به اطراف تابه بصورت نان لواش شود وقتی زیرش کمی تغییر رنگ داد برداشته و داخل انرا با کرم پاتیسیر و یا خامه و یا مواد دیگر پر میکنیم و بقیه مواد را به همین صورت درست میکنیم .

 با این مقدار مواد حدود ۷ تا ۸ عدد متوسط کرپ بدست می اید.

نکته:

  1. گاهی مواقع بر حسب نوع آرد، مقدار آرد کمتر و یا مقدار شیر بیشتر نیاز است.
  2. مواد کرپ نه زیاد رقیق و نه زیاد غلیظ باید باشد.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016