مواد لازم
  • بیسکوییت پتی بور - 2 بسته
  • عسل - 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • خامه - 20 گرم 
  • پودر بادام - 100 گرم
  • کره - 200 گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای - 100 گرم
  • پودر ژلاتین - 2 قاشق سر پر
  • اب خنک - 1/2 لیوان
  • خامه زده شده - 200 گرم
  • وانیل در صورت تمایل - 1/4 قاشق چایخوری
  • میوه دلخواه - مقداری
  • ژله دلخواه - 1 بسته
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه چیزکیک بادامی

توضیحات

چیزکیک بادامی ،این شیرینی از پودر بیسکوییت و بادام به همراه ژله درست میشود ویکی از محبوب ترین دسرهای اصیل امریکایی است و بسیار پرطرفدار میباشد که به راحتی میتوانید با متد آشپزی خاتون آنرا تهیه کنید.

طرز تهیه

بیسکوییت را میکس کرده تا بصورت پودر شود ، کره را قبل از استفاده یک ساعت زودتر در هوای معمولی قرار دهید تا نرم شود ، بیسکوییت و کره و یک قاشق خامه و پودر بادام  را مخلوط کرده تا نرم و بصورت خمیری شود ودر قالب کمربندی پلاستیک فریزر قرار داده و مواد بیسکوییت را رویش بریزید و صاف و یکدست کنید ، سپس پودر ژلاتین را با اب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید ، و پنیر خامه ای را با قاشق کمی زده عسل و خامه اماده و وانیل را مخلوط کنید میتوانید با همزن در حد مخلوط شدن کمی بزنید و پودر ژلاتین اماده شده و در هوای اتاق خنک شده را کم کم به مواد اضافه کنید مواد را روی بیسکوییت ریخته و یک دست کنید و رویش میوه دلخواه و با تزیین دلخواه گذاشته  مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس پودر ژله دلخواه را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید وقتی دانه های ژله حل شد ۱/۲ لیوان اب سرد را هم اضافه کرده وقتی کامل خنک شد روی خامه و پنیر ریخته و مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار داده بعد از اماده شدن از قالب بیرون اورده و پلاستیک رو از زیرش به ارامی برداشته و در ظرف دلخواه سرو نمایید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016