مواد لازم
  • ژله انار یا ژله توت -۱ بسته
  • اب جوش -۱/۵ پیمانه
  • انار دون شده -۱ پیمانه
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه - ۱۰۰ گرم
  • خامه - ۱۰۰ گرم
  • اب سرد - ۱/۴ پیمانه
  • پودر ژلاتین - ۱ قاشق مرباخوری
  • کره - ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو - ۲ قاشق مرباخوری
  • بیسکویت پتی بور معمولی - ۱/۵ بسته
  • قالب کمر بندی -۱ عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه چیزکیک انار

توضیحات

کیک پنیر یا چیز کیک یخچالی دسری مغذی و پرمایه‌ است که از خامه و پنیر و بیسکوییت تهیه میشود. در این جا با ژله و دانه های انار مزین شده است و عطر و طعمی متفاوت به آن میبخشد. 

طرز تهیه

اول از همه داخل قالب کمر بندی یک لا پلاستیک فریزر قرار داده سپس بیسکویت را میکس کرده و با پودر کاکائو و کره که در دمای معمولی اتاق نرم شده مخلوط میکنیم تا بصورت خمیری در اید در کف ظرف کمربندی ریخته و خوب صاف میکنیم و کنار میگذاریم.

پودر ژلاتین را روی اب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم سپس پنیر و خامه را خوب هم میزنیم تا جای پره ها روی خامه بماند و در حال همزدن مایع ژلاتین را کم کم به خامه اضافه میکنیم و بعد روی بیسکوییت را می پوشانیم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال گذاشته تا آماده شود.

در این فاصله پودر ژله انار یا توت را با ۱/۵ پیمانه اب جوش مخلوط و خوب حل میکنیم بعد از خنک شدن دانه شده انار را به ژله اضافه میکنیم و روی خامه با احتیاط میریزیم و مدت ۳ ساعتی در یخچال قرار میدهیم بعد از این مدت در ظرف مورد نظر بر میگردانیم و تزییم میکنیم .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016