مواد لازم
  • آرد - ۳۰۰ گرم
  • شکر- ۲۰۰ گرم
  • ماست - ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع - ۱ پیمانه
  • تخم مرغ- ۳ عدد
  • گلاب - ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر هل - ۱ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر -۱/۵ قاشق سوپخوری
  • وانیل شکری - ۱ بسته
  • کپسول کیک یزدی - تعداد حدود ۲۷ عدد
  • کشمش و کنجد - دلخواه مقداری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شیرینی کیک یزدی

توضیحات

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

طرز تهیه

داخل یک کاسه آرد، بکینگ پودر و هل را با یکدیگر مخلوط کنید و چندین بار الک کنید و کنار بگذارید.

داخل یک کاسه بزرگ، شکر، تخم مرغ، روغن، وانیل، ماست و گلاب را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط و یکدست شود.

سپس مخلوط آرد، بکینگ پودر و هل را کم کم به مواد اضافه کنید با دور کند همزن بزنید. تا تمام آرد تمام شود. حال مواد کیک یزدی آماده شده است و می توانید آنها را داخل قالب های کیک که کپسول مافین گذاشته اید بریزید.و در مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۶۰ درجه گذاشته و پخته شود .

نکته - میتوانید کشمش ها را بعد از شستن و خشک کردن با کمی ارد مخلوط کرده و با مواد اضافه کنید .

نکته- اگر دوست دارید رویش کنجد بپاشید ۱/۳ شکر را با ۱/۴ اب جوش حل کرده بلافاصله بعد از در اوردن کیک های یزدی رویش را به کمک شربت مرطوب کنید و کنجد را روی ان بپاشید

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016