توضیحات
کیک یخچالی که با بیسکوییت تهیه میشود یک دسر خوشمزه و راحت است و از کاربردی ترین دسرهایی هست که در بین افراد طرفداران بسیاری دارد. شما با روش آشپزی خاتون میتوانید آنرا در منزل تهیه کرده و مهمانهای خود را سورپرایز کنید.
طرز تهیه
ابتدا نشاسته ذرت و شکر را مخلوط میکنیم سپس شیر سرد را به آنها افزوده تا حل شود ، سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی قوام اید ،
زرده را با چنگال زده و از مواد کمی به ان اضافه میکنیم ، سپس به مواد اصلی بر میگردانیم ، مجددا روی حرارت گذاشته به مدت 5 دقیقه هم میزنیم ، از روی شعله برداشته همچنان مرتب هم میزنیم تا خنک شود ، در همین حال وانیل را اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر پلاستیک قرار داده مقداری از پودر بیسکویت در قالب ریخته و سپس کرم را رویش میریزیم .
و همینطور ادامه میدهیم تا کرم و بیسکویت تمام شود در یخچال ۲۴ ساعت باید بماند با پودر پسته . خامه یا خلال پسته انرا تزیین میکنیم .
میتوانیم بجای پودر بیسکویت از خود بیسکویت پتی بور یا بیسکویت مادر استفاده کنیم .
در اینجا از کرم پاتیسیر یا سس شکلات نیز میتوانید در لابلای دسر استفاده کنید.