مواد لازم
  • زرده تخم مرغ- ۳ عدد
  • نشاسته ذرت - ۱۷ قاشق سوپخوری
  • شیر -۳ پیمانه
  • کره - ۷۵ گرم
  • وانیل - ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر - ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • پودر بیسکویت پتی بور یا بیسکویت مادر - بمیزان لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کیک یخچالی

توضیحات

کیک یخچالی که با بیسکوییت تهیه میشود یک دسر خوشمزه و راحت است و از کاربردی ترین دسرهایی هست که در بین افراد طرفداران بسیاری دارد. شما با روش آشپزی خاتون میتوانید آنرا در منزل تهیه کرده و مهمانهای خود را سورپرایز کنید.

طرز تهیه

ابتدا نشاسته ذرت و شکر را مخلوط میکنیم سپس شیر سرد را به آنها افزوده تا حل شود ، سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی قوام اید ،
زرده را با چنگال زده و از مواد کمی به ان اضافه میکنیم ، سپس به مواد اصلی بر میگردانیم ، مجددا روی حرارت گذاشته به مدت 5 دقیقه هم میزنیم ، از روی شعله برداشته همچنان مرتب هم میزنیم تا خنک شود ، در همین حال وانیل را اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر پلاستیک قرار داده مقداری از پودر بیسکویت در قالب ریخته و سپس کرم را رویش میریزیم .
و همینطور ادامه میدهیم تا کرم و بیسکویت تمام شود در یخچال ۲۴ ساعت باید بماند با پودر پسته . خامه یا خلال پسته انرا تزیین میکنیم .
میتوانیم بجای پودر بیسکویت از خود بیسکویت پتی بور یا بیسکویت مادر استفاده کنیم .

در اینجا از کرم پاتیسیر یا سس شکلات نیز میتوانید در لابلای دسر استفاده کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016