مواد لازم
  • بادمجان - ٤ عدد
  • ماست نسبتا سفت -٣ ليوان
  • سير - ٢ حبه
  • شكر در صورت تمايل -١ قاشق غذاخورى
  • نمك وفلفل - مقدار لازم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه بورانی بادمجان

توضیحات

بورانی بادمجان نوعی خوراک ایرانی که در متد اشپزی خاتون از بادمجان کبابی و ماست تهیه و به صورت گرم یا سرد به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا مصرف می‌شود.

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.

تخم بادمجان را خارج کرده ، بادمجانها را له كنيد با ماست و سير ميكس شده مخلوط كرده ، نمک و فلفل را به مواد اضافه كنيد.

اگر تمايل داشته باشيد يك قاشق شكر میتوانید به آن اضافه كنيد

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016