توضیحات
بورانی بادمجان نوعی خوراک ایرانی که در متد اشپزی خاتون از بادمجان کبابی و ماست تهیه و به صورت گرم یا سرد به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا مصرف میشود.
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.
تخم بادمجان را خارج کرده ، بادمجانها را له كنيد با ماست و سير ميكس شده مخلوط كرده ، نمک و فلفل را به مواد اضافه كنيد.
اگر تمايل داشته باشيد يك قاشق شكر میتوانید به آن اضافه كنيد