توضیحات
بنیه Beignet نوعی غذای خمیریه فرانسویست البته با این خمیر میتوانید چند مدل متفاوت غذای خوشمزه و مجلسی مانند میگو سوخاری، قارچ پفکی یا مرغ چینی را نیز تهیه کنید. در متد آموزشی خاتون از ماالشعیر و مرغ برای تهیه بنیه مرغ استفاده میشود.
طرز تهیه
تكه هاى مرغ را بمدت یک ساعت در فلفل و نمك ميخوابانيم تا مزه دار شود ، ماءالشعير را در ظرفى ريخته بيكینگ پودر و در صورت دلخواه يك قاشق چايخورى پودر سير و روغن اضافه كرده و آرد را تا اندازه اى كه خمير ما غلظت ماست پيدا كند اضافه مى كنيم زعفران را هم اضافه مى كنيم، در ظرف گودى روغن ريخته داغ كه شد تكه هاى مرغ را در خمير غلطانيده سپس در روغن در حرارت ملایم سرخ مى كنيم ( به هيچ عنوان در خمير از نمك استفاده نميكنيم )
ميتوانيم در كنارش از سيب زمينى خلالى سرخ شده استفاده كنيم.