مواد لازم
  • مغز گردو - 1 پیمانه 
  • سیر - 2 حبه
  • پیاز متوسط - 1 عدد
  • رب گوجه - 1 قاشق مرباخوری
  • رب انار - 1 قاشق مرباخوری سر پر
  • بادمجان متوسط - 5 عدد
  • روغن - برای سرخ کردن
  • نمک و زرد چوبه و فلفل - مقدار لازم 
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه بادمجان شکم پر یا بادمجان کباب گیلانی

توضیحات

بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر گیلانی در واقع نوعی دلمه بادمجان با گردو میباشد و از غذاهای خوشمزه و شمالی است. به دلیل تفاوت گویش‌ها در شهرهای مختلف شمال ایران، به بادمجان کباب؛ بادمجان گودا، تک دکونه، دل دکونه و یا بادمجان گودی نیز گفته می‌شود. با متد خاتون به راحتی این غذای لذیذ را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه

بادمجانها را پوست کنده و نمک می پاشیم یک ساعتی کنار گذاشته تا تلخی بادمجان گرفته شود ، در این مدت مغز گردو را میکس کرده پیاز و سیر رارنده ریز کرده و رب گوجه و رب انار را اضافه میکنیم فلفل و نمک و زردچوبه را هم اضافه میکنیم سپس همه را خوب مخلوط کرده ، تابه را که گنجایش بادمجانها را داشته باشد کمی روغن ریخته کمی داغ شد بادمجانها را گذاشته تا سرخ شود دو طرف که سرخ شد به طرف سوم بر میگردانیم با کمک چنگال و چاقو شکافی وسط بادمجانها میدهیم مواد را که اماده کرده ایم با قاشق داخل بادمجانها را پر میکنیم ، حرارت را کم کرده  تا مواد داخل، همراه سرخ شدن  پخته شود ، نیم ساعت طول میکشد.

در ظرف کشیده و با برنج محلی میل میکنید ، غذای شمالی و خیلی خوشمزه که بیشتر در شرق گیلان پخته میشود .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016