توضیحات
یکی از خوش خوراک ترین غذاهای ایرانی آلبالو پلو هست. مواد اصلی آن آلبالو و مرغ میباشد. در متد آشپزی خاتون میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه و روی سفره هایتان بگذارید.
طرز تهیه
مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک گذاشته تا بپزد، بعد از پخت ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. یک عدد پیاز را خرد و سرخ کرده وقتی طلایی شد مرغ پخته را با آن تفت میدهیم. هسته آلبالوها را جدا کرده، در قابلمه ریخته و شکر روی آن پاشیده ، مدت 2 ساعت میگذاریم تا آب بیافتد. (بهتر است چند ساعت زودتر آلبالو را به عمل بیاورید) . سپس روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده تا از مقدار آب آن کم شود (تقریبا به مدت بیست دقیقه) .ته قابلمه را نان یا سیب زمینی میگذاریم .برنج را آبکش کرده ، به تناوب مرغ سرخ شده و آلبالوی آماده را لابلای برنج میریزیم. کره را داغ کرده روی برنج میریزیم. به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا دم بکشد.
نکته مهمی هم که در استفاده از ادویه جات باید در نظر بگیرید و چیزی که خیلی مهم هست این است که برای اینکه عطر ادویه جات بیرون بزند موقع پخت غذا، باید حتماً آن ها را به مدت چند ثانیه در روغن تفت بدهید.
ادویه پیشنهادی برای پلوهای مخلوط
ترکیب : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین -زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل