مواد لازم
  • برنج: 4 پیمانه
  • آلبالوی بدون هسته : 2 پیمانه
  • سینه مرغ: نصف مرغ
  • شکر: 1 پیمانه یا بدلخواه بیشتر
  • پیاز : 2 عدد
  • کره: 50 گرم
  • روغن : کمی
  • نمک: به اندازه کافی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه آلبالو پلو

توضیحات

یکی از خوش خوراک ترین غذاهای ایرانی آلبالو پلو هست. مواد اصلی آن آلبالو و مرغ میباشد. در متد آشپزی خاتون میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه و روی سفره هایتان بگذارید.

طرز تهیه

مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک گذاشته تا بپزد، بعد از پخت ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. یک عدد پیاز را خرد و سرخ کرده وقتی طلایی شد مرغ پخته را با آن تفت میدهیم. هسته آلبالوها را جدا کرده، در قابلمه ریخته و شکر روی آن پاشیده ، مدت 2 ساعت میگذاریم تا آب بیافتد. (بهتر است چند ساعت زودتر آلبالو را به عمل بیاورید) . سپس روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده تا از مقدار آب آن کم شود (تقریبا به مدت بیست دقیقه) .ته قابلمه را نان یا سیب زمینی میگذاریم .برنج را آبکش کرده ، به تناوب مرغ سرخ شده و آلبالوی آماده را لابلای برنج میریزیم. کره را داغ کرده روی برنج میریزیم. به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا دم بکشد. 

نکته مهمی هم که در استفاده از ادویه جات باید در نظر بگیرید و چیزی که خیلی مهم هست این است که برای اینکه عطر ادویه جات بیرون بزند موقع پخت غذا، باید حتماً آن ها را به مدت چند ثانیه در روغن تفت بدهید. 

ادویه پیشنهادی برای پلوهای مخلوط

ترکیب : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین -زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016