توضیحات
اگردک نوعی شیرینی سنتی است که در جاهای مختلف ایران به صورتهای گوناگون تهیه میشود در اشپزی خاتون سعی شده از روشی متفاوت، برای تهیه این شیرینی خوشمزه و محبوب استفاده گردد مواد اصلی آن هم شیر ، تخم مرغ، آرد و... میباشد.
طرز تهیه
آرد را در ظرفى با پودر خمير ترش مخلوط كرده ، روغن و تخم مرغ را اضافه كنيد ، سپس شير ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفى بدست ايد .
٢٠ دقيقه خوب ورز داده و بعد مدت ١ ساعت آنرا استراحت دهيد ، از خمير به اندازه گردو برداشته از مواد داخل آن که مخلوطی از گردو، شکر، هل و زنجبیل میباشد ١ قاشق مرباخوري داخل خمير بريزيد سپس با دو انگشت سر خمير را ببنديد تا مواد در موقع سرخ كردن به داخل روغن نريزيد .
همه را سرخ كرده و روى پارچه گذاشته تا روغن آن گرفته شود بعد از خنك شدن روي شیرینی ها پودر قند بپاشيد .