مواد لازم
  • شير ولرم - 1 پيمانه
  • تخم مرغ - 1 عدد
  • پودر خمير ترش - 1 قاشق مرباخوري
  • روغن مايع -٣ قاشق غذاخورى
  • ارد - اندازه اى لازم (حدود 2 پيمانه)
  • روغن مايع براى سرخ كردن - به مقدار لازم

مواد داخل :

  • مغز گردو ميكس شده - 1 پيمانه
  • شكر - 1/2 پيمانه
  • مغز هل و زنجبيل - 1 قاشق مرباخوري
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه اگردک

توضیحات

اگردک نوعی شیرینی سنتی است که در جاهای مختلف ایران به صورتهای گوناگون تهیه میشود در اشپزی خاتون سعی شده از روشی متفاوت، برای تهیه این شیرینی خوشمزه و محبوب استفاده گردد مواد اصلی آن هم شیر ، تخم مرغ، آرد و... میباشد.

طرز تهیه

 آرد را در ظرفى با پودر خمير ترش مخلوط كرده ، روغن و تخم مرغ را اضافه كنيد ، سپس شير ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفى بدست ايد . 

٢٠ دقيقه خوب ورز داده و بعد مدت ١ ساعت آنرا استراحت دهيد ، از خمير به اندازه گردو برداشته از مواد داخل آن که مخلوطی از گردو، شکر، هل و زنجبیل میباشد ١ قاشق مرباخوري داخل خمير بريزيد سپس با دو انگشت سر خمير را ببنديد تا مواد در موقع سرخ كردن به داخل روغن نريزيد .

 همه را سرخ كرده و روى پارچه گذاشته تا روغن آن گرفته شود بعد از خنك شدن روي شیرینی ها پودر قند بپاشيد .

 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016