توضیحات
کیک اسفناج یک نوع کیک سبزیجات است، هم مقوی و خوشمزه است و هم به عنوان یک دسر رژیمی میتوان استفاده کرد.برای بهتر شدن طعم آن خاتون از هل استفاده میکند.
طرز تهیه
قبل از هر کاری قسمت جوان اسفناج را پاک کرده و شسته سپس با حرارت متوسط گذاشته پخته شود نیاز به اب اضافی ندارد با اب خودش می پزد سپس میکس کنید تا یکدست شود .
تخم مرغ را با شکر با همزن دور تند ۵ تا ۶ دقیقه بزنید اگر تمایل داشتید می توانید از مغز هل استفاده کنید اگر دوست نداشتید از ۱/۴ وانیل استفاده کنید نیمی از روغن را به مواد به ارامی اضافه کنید نیمی دیگر روغن برای راحتی کار به اسفناج میکس شده اضافه کنید تا راحت تر با مواد حل شود ، ارد و نشاسته و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید به تناوب ارد و اسفناج را به مواد تخم مرغ اضافه کنید ودر قالب ۲۲ تا ۲۵ سانت مواد را ریخته دمای ۱۷۵ درجه مدت ۴۵ دقیقه تا مواد پخته و اماده شود .
نکته:
- اگر طعم اسفناج را دوست ندارید میتوانید از مغز هل یا طعم های دیگر استفاده کنید
- از خامه و پودر قند میتوانید برای تزیین استفاده کنید