مواد لازم
  • ارد - ۱۸۰ گرم
  • نشاسته -۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ درشت -۴ عدد
  • بیکینگ پودر - ۲/۵ قاشق مرباخوری
  • پودر قند - ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع - ۱ پیمانه
  • اسفناج پخته و میکس شده - ۲ پیمانه
  • مغز هل در صورت تمایل - ۲ قاشق مرباخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کیک اسفناج

توضیحات

کیک اسفناج یک نوع کیک سبزیجات است، هم مقوی و خوشمزه است و هم به عنوان یک دسر رژیمی میتوان استفاده کرد.برای بهتر شدن طعم آن خاتون از هل استفاده میکند. 

طرز تهیه

قبل از هر کاری قسمت جوان اسفناج را پاک کرده و شسته سپس با حرارت متوسط گذاشته پخته شود نیاز به اب اضافی ندارد با اب خودش می پزد سپس میکس کنید تا یکدست شود .
تخم مرغ را با شکر با همزن دور تند ۵ تا ۶ دقیقه بزنید اگر تمایل داشتید می توانید از مغز هل استفاده کنید اگر دوست نداشتید از ۱/۴ وانیل استفاده کنید نیمی از روغن را به مواد به ارامی اضافه کنید نیمی دیگر روغن برای راحتی کار به اسفناج میکس شده اضافه کنید تا راحت تر با مواد حل شود ، ارد و نشاسته و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید به تناوب ارد و اسفناج را به مواد تخم مرغ اضافه کنید ودر قالب ۲۲ تا ۲۵ سانت مواد را ریخته دمای ۱۷۵ درجه مدت ۴۵ دقیقه تا مواد پخته و اماده شود .

نکته:

  • اگر طعم اسفناج را دوست ندارید میتوانید از مغز هل یا طعم های دیگر استفاده کنید
  • از خامه و پودر قند میتوانید برای تزیین استفاده کنید

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016