مواد لازم
  • گوشت با كمى چربى -٥٠٠ گرم
  • لپه زود پز - ۲۰۰  گرم
  • پياز -٣ عدد متوسط
  • نمك و فلفل و روغن -به اندازه كافى
  • تخم مرغ -٣ عدد
  • زعفران - بدلخواه كمى
  • بیکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه شامی لپه

توضیحات

شامی لپه یکی از انواع شامی های خوشمزه میباشد که از لپه و گوشت تهیه میشود این نوع شامی برای افطارعزیزان در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است. در استان گیلان این شامی های خوشمزه پای ثابت سفره افطار بیشتر خانواده هاست.

طرز تهیه

 گوشت و لپه را جداگانه بپزید ، گوشت را خوب با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش شود پیاز و لپه را خوب میکس كنيد ، تخم مرغ و نمك و فلفل و زعفران را به گوشت و لپه و پیاز اضافه كنيد ، خوب مخلوط کنید بهتر است یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر برای پوک شدن شامی به مواد اضافه کنید تابه را روغن ریخته اجازه دهید به اندازه کافی گرم شود از مواد به اندازه نارنگى برداشته در دست به ضخامت نيم سانت پهن كنيد ودر روغن فراوان طورى كه روى شامى را بپوشاند سرخ كنيد . اين شامى در ماه رمضان در کنار سبزی خوردن بسیار عالی و مقوی است.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016