توضیحات
شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج میپزند و بیشتر با شکر و شیره میخورند، بدان «آش شیر» نیز گویند و به جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامینهای گروه ب) و همچنین طعمدهندههای مقوی و آرامبخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.
طرز تهیه
برنج را شسته (البته بهتر است از نیمدانه استفاده کنید )روی حرارت بگذارید وقتی جوش امد حرارت را کم کنید تا مغز پخت وآب برنج تقریبا تمام شود شکر و شیر را اضافی کنید مراقب باشید شیر سر نرود ،گاهی هم بزنید تا ته نگیرد ، وقتی تقریبا غلیظ شد ، گلاب را اضافه کنید ، اماده که شد از روی حرارت برداشته اجازه دهید کمی خنک شود و در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید .اگر دوست داشتید برای تزیین از دارچین استفاده کنید .
نکته ۱- بعد از مغز پخت شدن برنج ، شکر اضافه کنید .
نکته ۲- بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت هم نزنید تا شیر برنج شما اب نیفتد .
نکته ۳- اگر تمایل داشتید شیر برنج شما شیرین تر باشد میتوانید مقدار شکر را کمی اضافه کنید .