مواد لازم
  • برنج - 2 پیمانه
  • عسل یا شربت غلیظ - 3 قاشق غذاخوری
  • روغن - مقدار کافی
  • در صورت دلخواه - رنگ مجاز خوراکی
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه رایس کریسپی

توضیحات

رایس کریسپی یا برنج کریسپی یا به عبارتی همان برنجک، نوعی غلات صبحانه است که اولین بار در سال 1927 در کمپانی کلاگ به بازار عرضه شد البته به عنوان تنقلات نوروزی و یلدایی بر روی سفره های گیلانی نیز دیده میشود. 

طرز تهیه

برنج را شسته ، یکی دوساعت برنج را بدون نمک با مقدار ابی که رویش را بپوشاند خیس میکنیم ، سپس به صورت آبکش برنج را میپزیم وقتی خنک شد در سینی پهن کرده و خشک میکنیم ، در ظرف گودی روغن به اندازه کافی ریخته وقتی داغ شد یک قاشق غذاخوری برنج خشک شده را داخل روغن میریزیم بلافاصله مثل پفک ، پف میکند بهتر است از توری فلزی تقریبا کوچک استفاده کنید که بعد از پف کردن برنج ، انرا در ظرف دیگری خالی کنید اگر دوست داشتید رنگی کنید در همین موقع که گرم هست چند قطره رنگ غذا به ان اضافه میکنید و عسل یا شربت را اضافه میکنید ودر ظرف دلخواه کشیده و سرو نمایید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016