توضیحات
پارفه یا پغفه نوعی دسر سرد است خواستگاه آن فرانسوی به معنی کامل است در متد آموزشی خاتون پارفه انار آموزش داده میشود که برای سفره یلدایی شما عزیزان نیز مناسب است.
طرز تهیه
پودر ژله انار را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده سپس بصورت بن ماری حل کنید وقتی خنک شد دانه های انار را اضافه کنید و در ظرف دلخواه ریخته ودر یخچال قرار دهید ، در این مدت پارافه انار را درست کنید اب انار و شکر را یک لحظه بجوشانید وقتی کامل خنک شد پودر ژلاتین را که قبلا با ۱/۴ پیمانه بن ماری کرده اید مخلوط میکنید این مواد را با یک پیمانه شیر یا بستنی یا خامه مخلوط کرده روی ژله انار که بسته شده بریزید مجددا ۳ ساعت در یخچال قرار و سپس به دلخواه تزیین کنید .
- اگر از بستنی استفاده میکنید نیاز نیست از شکر استفاده کنید ان هم سلیقه ای هست