مواد لازم
  • ژله انار - ۱ بسته
  • اب جوش - ۱ پیمانه
  • شیر پر چرب یا بستنی یا خامه صبحانه - ۱ پیمانه
  • شکر - ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین - ۱ قاشق مرباخوری سر پر
  • انار - مقدار لازم
  • اب انار - ۱ پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه پارفه انار

توضیحات

پارفه یا پغفه نوعی دسر سرد است خواستگاه آن فرانسوی به معنی کامل است در متد آموزشی خاتون پارفه انار آموزش داده میشود که برای سفره یلدایی شما عزیزان نیز مناسب است.

طرز تهیه

پودر ژله انار را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده سپس بصورت بن ماری حل کنید وقتی خنک شد دانه های انار را اضافه کنید و در ظرف دلخواه ریخته ودر یخچال قرار دهید ، در این مدت پارافه انار را درست کنید اب انار و شکر را یک لحظه بجوشانید وقتی کامل خنک شد پودر ژلاتین را که قبلا با ۱/۴ پیمانه بن ماری کرده اید مخلوط میکنید این مواد را با یک پیمانه شیر یا بستنی یا خامه مخلوط کرده روی ژله انار که بسته شده بریزید مجددا ۳ ساعت در یخچال قرار و سپس به دلخواه تزیین کنید .

  • اگر از بستنی استفاده میکنید نیاز نیست از شکر استفاده کنید ان هم سلیقه ای هست

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016