مواد لازم
  • شكر - ۱ كيلو
  • بهار - ۲۵۰ گرم
  • آب -٤  ليوان
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه مربای بهارنارنج

توضیحات

مربای بهار نارنج جز خوشمزه ترین مرباهاست، که از شکوفه درختان مرکبات به دست می آید. با روش خاتون بدون جوشاندن میتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه

سعى كنيدبراى درست كردن مربا ، از بهار تازه درخت نارنج استفاده كنيد .طعم بسیار دلنشین و خوشمزه ای دارد.

 بعد از تميز كردن و شستن ، بهار نارنج را در مدت ٧ تا ٨ ساعت در آب سرد قرار دهيد تا تلخى بهار گرفته شود در اين مدت ٣ يا ٤ بار اب آنرا عوض كنيد ، نیاز به جوشاندن نیست چون طعم خوب بهار با جوشاندن از بین میرود ، سپس شكر و آب را اضافه كرده و روى حرارت ملائم گذاشته تا به غلظت دلخواه برسد ، در اخر کار و براى جلوگيرى از شكرك زدن از يك قاشق غذاخورى آبليمو تازه استفاده كنيد .وقتى خنك شد در ظرف در بسته نگهدارى كنيد تا طعم مطبوع مربا از بين نرود .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016