توضیحات
ترشی بامیه از جمله ترشی های خوشمزه میباشد که با روش آشپزی خاتون میتوانید آنرا تهیه و نوش جان کنید. بامیه گیاهی است سرشار از خواص و مواد مغذی که برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله پوکی استخوان، فشار خون، یبوست و دیابت مفید است.
طرز تهیه
بامیه ها را شسته و ساقه بلند انرا قیچی کنید ، وقتی کاملا خشک شد در ظرف مورد نظر به ترتیب بامیه رویش مقداری نعنا خشک و شوید خشک و کمی فلفل سیاه و دو حبه سیر و مجددا بامیه و بقیه مواد را رویش به ترتیب ریخته و سرکه را تا جایی که روی مواد را بپوشاند در ظرف بریزید روی ظرف را یک نایلون گذاشته سپس درب ظرف را ببندید در جای خنک یا یخچال گذاشته و دو هفته بعد می توانید استفاده نمایید .
نکته ۱- اگر از زیاد ترش بودن بامیه خوشتان نمی اید میتوانید سرکه و اب به طور مساوی جوشانده و بصورت داغ روی بامیه را بپوشانید وقتی کاملا خنک شد درب انرا بسته و در جای خنک قرار دهید