توضیحات
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد موردنیاز برای تهیهٔ آن بادمجان و سیر میباشد. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد در متد آشپزی خاتون به روشی راحت میتوانید یک میرزاقاسمی خوشمزه و اصیل را میل نمایید.
طرز تهیه
بامجان ها را كبابى كرده پوست آنرا گرفته و تخم آنرا در آورده و له مى كنيم .
گوجه فرنگي را پوست كنده و ريز خرد مى كنيم .
سيرها را له مى كنيم.
در تابه روغن ريخته سير را همراه گوجه سرخ مى كنيم تا آب گوجه تمام شود.
سپس بادمجان های له کرده را به همراه ، فلفل و نمك را هم به گوجه و سیر اضافه مى كنيم.
همه را با هم تفت داده در انتها دو عدد تخم مرغ را هم اضافه مى كنيم درب آن را گذاشته تا آماده شود .
اگر دوست داشتید میتوانید تخم مرغها را جداگانه سرخ کنید وبعد از اینکه در ظرف کشیدید تخم مرغهای سرخ شده را روی آن بریزید و نوش جان نمایید.