مواد لازم
  • بادمجان : 3 عدد
  • گوجه فرنگي : 2 عدد
  • سير :٢ تا ۳ حبه 
  • نمك وفلفل : به اندازه كافى
  • روغن : مقدار کافی
  • تخم مرغ : 2 عدد
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه میرزا قاسمی

توضیحات

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد موردنیاز برای تهیهٔ آن بادمجان و سیر میباشد. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد در متد آشپزی خاتون به روشی راحت میتوانید یک میرزاقاسمی خوشمزه و اصیل را میل نمایید.

طرز تهیه

بامجان ها را كبابى كرده پوست آنرا گرفته و تخم آنرا در آورده و له مى كنيم . 

گوجه فرنگي را پوست كنده و ريز خرد مى كنيم .

سيرها را له مى كنيم.

در تابه روغن ريخته سير را همراه گوجه سرخ مى كنيم تا آب گوجه تمام شود.

سپس بادمجان های له کرده را به همراه ، فلفل و نمك را هم به گوجه و سیر اضافه مى كنيم.

همه را با هم تفت داده در انتها دو عدد تخم مرغ را هم اضافه مى كنيم درب آن را گذاشته تا آماده شود .

اگر دوست داشتید میتوانید تخم مرغها را جداگانه سرخ کنید وبعد از اینکه در ظرف کشیدید تخم مرغهای سرخ شده را روی آن بریزید و نوش جان نمایید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016