مواد لازم
  • ماهی سفید یا قزل الا یا سالمون - 1 عدد نسبتا درشت
  • مغز گردو عالی - 150 گرم 
  • کره اب شده - 30 گرم 
  • سیر - 2 حبه
  • پودر گلپر - 2 قاشق غذاخوری
  • اب انار ملس - 1 پیمانه  
  • نمک و فلفل - به نسبت ذائقه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه ماهی مالاته

توضیحات

ماهي مالاته یا مالاتا يكي از غذاهاي دريايي فوق العاده خوشمزه و ساده است. این غذای سنتی مخصوص شمال ایران میباشد. اگر به غذاهای محلی گیلانی علاقه دارید خاتون این غذا را به شما پیشنهاد میکند.

طرز تهیه

 ابتدا مغز گردو را خوب میکس میکنیم و سیر را هم میکس کرده با پودر گلپر و اب انار تازه و نمک و فلفل ، همه را مخلوط میکنیم غلظت باید به اندازه ماست معمولی باشد اگر احساس کردید خیلی ترش میشود میتوانید مقدار کمی اب سرد به ان اضافه کنید و یا اگر در جایی زندگی میکنید دسترسی به اب انار ندارید میتوانید به اندازه ذائقه خود از رب انار ملس به همراه کمی اب مخلوط کنید و استفاده نمایید ، مواد را کنار گذاشته ، اگر از این سه نوع ماهی خواستم استفاده کنید استخوان کمتری داشته باشد و موقع کباب خوشمزه شود، ماهی را بعد از پاک کردن وشستن از وسط بصورت کتاب باز کنید اما جدا نکنید اگر به صورت سنتی کباب کنید بهتر خواهد بود ولی از فر هم میتوانید استفاده کنید ماهی را بعد از باز کردن و خوب شستن کمی نمک پاشیده و دو قاشق کره اب شده رویش بریزید ودر سینی فر قرار دهید مدت پخت ۴۰ دقیقه و حرارت ان ۱۸۰ درجه خواهد بود ، بعد از پخت در دیس گذاشته و روی آن را با سس خوشمزه ای که درست کرده اید بپوشانید و با برنج کته شمالی نوش جان نمایید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016