توضیحات
کشک بادمجان نام یک خوراک ایرانی سنتی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است. میتوان بصورت فینگرفودی در وعده کوچک به عنوان پیش غذا نیز سرو گردد.
طرز تهیه
بادمجانها را پوست کنده کمی نمک پاشیده یک ساعتی کنار گذاشته تا تلخی بادمجانهای ان را گرفته و با کمی روغن سرخ میکنیم با گوشت کوب له کرده و کنار میگذاریم ، دو عدد پیاز را خرد کرده به همراه گوشت سرخ میکنیم رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده نصف لیوان اب اضافه میکنیم روی حرارت متوسط گذاشته تا بپزد سپس به بادمجان له شده اضافه میکنیم ، کشک را به مواد اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا ۲۰ دقیقه به ارامی بجوشد سپس در ظرف دلخواه کشیده و روی انرا با نعنا داغ و یک عدد پیاز سرخ شده و کشک بدلخواه تزیین میکنیم .