مواد لازم
  • بامجان - ۱کیلو ( قلمی )
  • گوشت چرخ کرده - ۳۰۰ گرم
  • پیاز - ۳ عدد
  • رب گوجه - ۱ قاشق مرباخوری
  • نعنا خشک - ۲ قاشق مرباخوری
  • روغن - مقدار لازم
  • نمک و فلفل - مقدار لازم
  • کشک - ۱ پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه کشک بادمجان

توضیحات

کشک بادمجان نام یک خوراک ایرانی سنتی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است. میتوان بصورت فینگرفودی در وعده کوچک به عنوان پیش غذا نیز سرو گردد.

طرز تهیه

بادمجانها را پوست کنده کمی نمک پاشیده یک ساعتی کنار گذاشته تا تلخی بادمجانهای ان را گرفته و با کمی روغن سرخ میکنیم با گوشت کوب له کرده و کنار میگذاریم ، دو عدد پیاز را خرد کرده به همراه گوشت سرخ میکنیم رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده نصف لیوان اب اضافه میکنیم روی حرارت متوسط گذاشته تا بپزد سپس به بادمجان له شده اضافه میکنیم ، کشک را به مواد اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا ۲۰ دقیقه به ارامی بجوشد سپس در ظرف دلخواه کشیده و روی انرا با نعنا داغ و یک عدد پیاز سرخ شده و کشک بدلخواه تزیین میکنیم .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016