مواد لازم

مواد لازم 

  • آب - 1/5 پیمانه 
  • کره یا روغن جامد  - 30 گرم 
  • پودر کیک ردولوت - 1/5 پیمانه
  • ارد سفید - 1/2 پیمانه
  • وانیل -  1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ - 2 عدد
  • روغن مایع - برای سرخ کردن

مواد برای تزیین 

  • دارچین - 1 قاشق مرباخوری پر
  • شکر دانه درشت - 1/2 پیمانه
  • خامه قنادی  -100 گرم
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه -100 گرم
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه چوروس

توضیحات

چوروس Churros یک نوع دسر یا شیرینی اسپانیایی هست. امروزه این شیرینی در بسیاری از کشورها در دسترس می باشد ولی در اصل اسپانیایی است. این شیرینی ظاهری شبیه بامیه دارد اما با مزه‌ای کاملاً متفاوت.

طرز تهیه

داخل ظرفی آب ، شکر ، کره ریخته و روی حرارت گذاشته تا بجوشد سپس آرد سفید و آرد ردولوت را اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم تا گلوله نشود ، از روی حرارت برداشته هم میزنیم تا خنک شود سپس یکی یکی تخم مرغ را اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،سپس مدت یک ساعت در جای خنک گذاشته و استراحت میدهیم سپس در ظرف گودی روغن ریخته تا داغ شود خمیر را داخل قیف با ماسوره کنگره دار ریخته و به اندازه نوار ۷ تا ۱۰ سانتی بریده و چوروها را سرخ میکنیم ، روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس چوروها را به کمک نی تو خالی میکنیم و در مخلوط شکر درشت و دارچین می غلطانیم و سپس خامه و پنیر ماسکارپونه را همزده و به کمک قیف ساده داخل چوروها را پر می کنیم .

اگه دوست ندارید خمیر شما زیاد شیرین باشه  میتونید شکر داخل خمیر رو حذف کنید 

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016