توضیحات
در شکلات اسکار از دو نوع ماده اصلی، شکلات و بیسکوئیت استفاده میکنیم، این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا به طور معمول از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبتهای متفاوت تولید میشود. در متد اشپزی خاتون، از شکلات تیره استفاده میشود.
طرز تهیه
کره را روی حرارت آب کرده ، در حرارت ملایم کاکائو را افزوده و سپس شیر خشک و شیر را اضافه کرده و همچنان بر روی حرارت با مایع بازی میکنیم و هم میزنیم سپس از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم . زرده را با پودر شکر زده تا سفید و کشدار شود ، مایه شکلاتی را ارام ارام به زرده اضافه میکنیم سپس بیسکوییت خرد شده و خلال پسته یا گردو را افزوده، البته همه بیسکویت را یکجا اضافه نمیکنیم تا مواد سفت نشود .
نکته ۱- استفاده از مارگارین برای شکلات بهتر است .
نکته ۲- مایه تا داغ هست به زرده اضافه شود .
نکته ۳ - اگر خواستیم شکل دهیم بهتر است تا مواد داغ هست، این کار را انجام دهیم .