مواد لازم
  • آرد - ۱/۵ پیمانه
  • روغن مایع - ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ - ۳ عدد
  • وانیل - کمی
  • نمک- یک پنس
  • شربت - ۱ قاشق غذاخوری
  • آب - ۱ و ۱/۴ پیمانه
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه بامیه

توضیحات

بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است که مواد تشکیل دهنده آن نشاسته و آرد میباشد. از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ایرانیان است و بیشتر در ماه رمضان، برای افطار استفاده می‌کنند.

طرز تهیه

آب و روغن را در ظرف نسبتا گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید به محض جوش آمدن آرد را یکجا در ظرف ریخته و خوب هم بزنید حرارت را کم کنید تا خوب پخته و آب آن تمام شود طوری که خمیر از ظرف جدا شود تقریبا  ۲۰ دقیقه طول میکشد سپس آنرا کنار گذاشته تا خنک شود ، شربت را اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدست شود ، تخم مرغها را با فاصله به مواد اضافه کنید ، البته با فاصله  و وانیل را هم اضافه کنید.

 خمیر لطیف را مدت یک ساعت در ظرف در بسته نگه دارید سپس در قیف مخصوص بامیه ریخته و در روغن فراوان سرخ کنید پس از سرخ شدن بلافاصله در شربت ریخته و بعد در صافی قرار داده تا شربت اضافی ان گرفته شود ودر ظرف مناسب بچینید و بدلخواه با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016