مواد لازم
  • نخود ابگوشتی - ۱ لیوان
  • برنج - ۱ لیوان
  • سبزی ( گشنیز - برگ سیر - نعنا ) - نیم کیلو
  • پیاز متوسط - ۱ عدد
  • نمک و فلفل - به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده - ۲۰۰ گرم
  • نعنا خشک -۲ قاشق غذاخوری
  • دوغ - ۱/۵ لیتر
  • روغن - ۳ قاشق غذاخوری
با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

طرز تهیه آش دوغ

توضیحات

آش دوغ یکی از غذاهای سنتی ایران است که در بسیاری از استانها تهیه میشود.این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌ دار کردن آن استفاده می‌شود.

طرز تهیه

نخود را چند ساعت قبل خیس کنید هم زود پخته شود و هم حالت نفخ نداشته باشد و سپس بپزید.

در ظرف جداگانه ای برنج را شسته و با کمی اب بپزید نیاز نیست اب فراوان داشته باشد.

بعد از پخت برنج ، دوغ و سبزی را به مواد اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت روی شعله متوسط قرار دهید و نخود پخته را اضافه کنید هم زدن زیاد نیاز نیست فقط بخاطر ته نگرفتن گاهی هم بزنید  تا جا بیفتد.

پیاز را روی گوشت رنده کنید نمک و فلفل زده و در تابه یک قاشق روغن بریزید و گوشت را بصورت قلقلی در تابه تفت دهید وقتی اماده شد در اخر به اش اضافه کنید.

بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر بریزید و با نعنا داغ انرا تزیین کنید در صورت تمایل میتوانید از نعنا داغ نصف انرا در اش و بقیه برای تزیین استفاده کنید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016