توضیحات
آش دوغ یکی از غذاهای سنتی ایران است که در بسیاری از استانها تهیه میشود.این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات و انواع سبزیهای کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه دار کردن آن استفاده میشود.
طرز تهیه
نخود را چند ساعت قبل خیس کنید هم زود پخته شود و هم حالت نفخ نداشته باشد و سپس بپزید.
در ظرف جداگانه ای برنج را شسته و با کمی اب بپزید نیاز نیست اب فراوان داشته باشد.
بعد از پخت برنج ، دوغ و سبزی را به مواد اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت روی شعله متوسط قرار دهید و نخود پخته را اضافه کنید هم زدن زیاد نیاز نیست فقط بخاطر ته نگرفتن گاهی هم بزنید تا جا بیفتد.
پیاز را روی گوشت رنده کنید نمک و فلفل زده و در تابه یک قاشق روغن بریزید و گوشت را بصورت قلقلی در تابه تفت دهید وقتی اماده شد در اخر به اش اضافه کنید.
بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر بریزید و با نعنا داغ انرا تزیین کنید در صورت تمایل میتوانید از نعنا داغ نصف انرا در اش و بقیه برای تزیین استفاده کنید .